hoi

Regels verblijf camping:

 1. Uw boot kunt u afmeren aan de aanlegsteiger bij het kampeerterrein. Kano’s worden (meestal) op de dijk gelegd.
 2. Bij aankomst eerst melden, inschrijven en betalen bij de boerderij. Gelieve contant te betalen, pinnen is niet mogelijk.
 3. Binnen het afgezette kampeerterrein kunt u een plekje zoeken om uw tent op te zetten.
 4. Aansprakelijkheid, u kampeert op eigen risico, zowel voor diefstal, beschadiging als voor ongevallen. Het spreekt voor zich, dat wanneer u schade veroorzaakt, u deze ook dient te vergoeden.
 5. Huisdieren, aan de lijn zijn welkom. Laat uw hond uit op een plaats aan de dijk waar niemand er last van heeft of krijgt. Uw hond niet mee naar de boerderij brengen, wij hebben zelf 2 honden.
 6. Kampvuur, enkel in aanwezige vuurbakken, gebruik op eigen risico. Hout kunt u kopen bij de boerderij. Er mag enkel dood hout gestookt worden, zonder krammen en/of spijkers. Geen afval verbranden. Hout sprokkelen in het Nationaal Park is verboden.
 7. Sanitaire ruimten; gebruiken we samen en moeten we dus samen schoonhouden. De ruimten worden minimaal 1x per dag grondig schoongemaakt maar we verwachten dat u een handje meehelpt door na gebruik van de sanitaire ruimten deze schoon achter te laten. Ga behoedzaam om met water, verspil het niet.
 8. Afval; bij het toiletgebouw staan afvalbakken. Uw afgesloten zak afval kunt u hier naast zetten.
 9. Rondom de boerderij en bij het toiletgebouw mag niet gerookt worden.
 10. Houd u rekening met elkaar. Het is niet toegestaan om muziek te draaien. Om 23.00 uur is er rust op de camping.
 11. Het vliegen met drones is niet toegestaan.
 12. De minimumleeftijd op onze camping is 18 jaar. Onder de 18 jaar enkel onder begeleiding van volwassenen.

Annuleringsvoorwaarden camping:

 • Een tentplaats kunt u altijd kosteloos annuleren.
 • Heeft u de Beverkeet of Zeearendkeet gehuurd dan brengen wij enkel de huur van de keet in rekening als annuleringskosten.
 • Producten voor ontbijt en/of barbecue kunt u tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 7 dagen voor aankomst brengen wij 50% van het bedrag van de bestelde artikelen in rekening.
 • Een overtocht kunt u tot 1 dag voor aankomst kosteloos annuleren.
 • Een gehuurde kano kunt u tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 7 dagen voor aankomst brengen wij de volledige huur van de kano in rekening.

Wij wensen u een aangenaam verblijf toe op onze camping en met vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Jan en Nancy Saarloos