Bereikbaarheid

De Biesboschhoeve ligt op een eiland in NP ‘de Biesbosch’ en is dus enkel te bereiken per boot. Er zijn verschillende mogelijkheden om naar de Biesboschhoeve te varen.

 

Eigen boot

Bezit u een eigen boot, dan kunt u uw boot te water laten in de haven van Drimmelen. U kunt uw boot afmeren aan de steiger bij de camping.

Eigen kano

Bezit u een eigen kano, dan kunt u uw kano te water laten bij de steiger van Staatsbosbeheer aan de Spieringsluis te Werkendam. Er is een parkeerterrein aanwezig.

Overtocht verzorgd door Biesboschhoeve

Heeft u geen eigen boot of kano dan kunt u gebruik maken van een overtocht verzorgd door de Biesboschhoeve. Wij halen u dan op aan de vaste wal met een van onze boten. En geven u de mogelijkheid om bij ons op het eiland een kano te huren.

De overtocht dient altijd vooraf gereserveerd te worden, je kunt dit aangeven via het reserveringssysteem.

  • De kosten voor een retour overtocht zijn €20 per persoon, voor kinderen t/m 12 jaar €10 per persoon.
  • De boot vaart (na reservering) dagelijks om 11.00 uur vanaf de vaste wal en vertrekt om 10.30 uur vanaf het eiland terug naar de vaste wal.
  • Op vrijdag vertrekt de boot om 19.00 uur vanaf de vaste wal.

Kano huren

U wilt graag met een kano de Biesbosch verkennen en bij ons op de Biesboschhoeve overnachten. Wij adviseren u om uw kano bij Jachthaven van Oversteeg te huren aan de Spieringsluis te Werkendam. Vanuit hier zit u direct in de Biesbosch en begeeft u zich gelijk op de kleinere wateren. De kanotocht naar het eiland bedraagt circa 2 uur.

Voor meer informatie; www.jachthavenoversteeg.nl

Motorboot huren

Met een huurboot kunt u op een ontspannen manier de Biesbosch verkennen. Tevens heeft de huurboot als voordeel dat u minder beperkt bent in het meenemen van bagage voor uw verblijf bij de Biesboschhoeve. Voor een huurboot adviseren wij u Diepstraten Botenverhuur te Drimmelen. De vaartocht naar het eiland bedraagt circa 1 uur.

Voor meer informatie; www.diepstraten-botenverhuur.nl

TIP: Bekijk ook ons midweek arrangement met de Beverkeet.

 

Caravans / campers e.d. plaatsen wij niet op onze camping.