De Biesboschhoeve ligt op een eiland in NP ‘de Biesbosch’ en is dus enkel te bereiken per boot. Er zijn verschillende mogelijkheden om naar de Biesboschhoeve te varen.

Eigen boot

Bezit u een eigen boot, dan kunt u uw boot te water laten in de haven van Drimmelen. U kunt uw boot afmeren aan de steiger bij de camping.

Eigen kano

Bezit u een eigen kano, dan kunt u uw kano te water laten bij de steiger van Staatsbosbeheer aan de Spieringsluis te Werkendam. Er is een parkeerterrein aanwezig.

Overtocht verzorgd door Biesboschhoeve

Heeft u geen eigen boot of kano dan kunt u gebruik maken van een overtocht verzorgd door de Biesboschhoeve. Wij halen u dan op aan de vaste wal met een van onze boten. En geven u de mogelijkheid om bij ons op het eiland een kano te huren.

De overtocht dient altijd een aantal dagen van tevoren gereserveerd te worden.

  • De kosten voor een retour overtocht zijn €20 per persoon, voor kinderen t/m 12 jaar €10 per persoon.
  • De boot vaart (na reservering) dagelijks om 11.00 uur vanaf de vaste wal en vertrekt om 10.30 uur vanaf het eiland terug naar de vaste wal.
  • Op vrijdag vertrekt de boot om 19.00 uur vanaf de vaste wal.

Kano huren

U wilt graag met een kano de Biesbosch verkennen en bij ons op de Biesboschhoeve overnachten. Wij adviseren u om uw kano bij Jachthaven van Oversteeg te huren aan de Spieringsluis te Werkendam. Vanuit hier zit u direct in de Biesbosch en begeeft u zich gelijk op de kleinere wateren. De kanotocht naar het eiland bedraagt circa 2 uur.

Voor meer informatie; www.jachthavenoversteeg.nl

Motorboot huren

Met een huurboot kunt u op een ontspannen manier de Biesbosch verkennen. Tevens heeft de huurboot als voordeel dat u minder beperkt bent in het meenemen van bagage voor uw verblijf bij de Biesboschhoeve. Voor een huurboot adviseren wij u Diepstraten Botenverhuur te Drimmelen. De vaartocht naar het eiland bedraagt circa 1 uur.

Voor meer informatie; www.diepstraten-botenverhuur.nl

TIP: Bekijk ook ons midweek arrangement met de Beverkeet.

 

Caravans / campers e.d. plaatsen wij niet op onze camping.