hoi

De Biesboschhoeve ligt op een eiland in NP ‘de Biesbosch’ en is dus enkel te bereiken per boot. Er zijn verschillende mogelijkheden om naar de Biesboschhoeve te varen.

Eigen boot

Bezit u een eigen boot, dan kunt u uw boot betaald te water laten in de haven van Drimmelen of bij jachthaven van Oversteeg in Werkendam. U kunt uw boot afmeren aan de steiger bij de camping.
Let er wel op dat het water rondom ons eiland erg ondiep is, +/- 60-80 cm. Heeft uw boot een grotere diepgang kunt u eventueel uw boot voor anker leggen en met een bijbootje naar de aanlegsteiger komen.

Eigen kano

Bezit u een eigen kano, dan kunt u uw kano te water laten bij een van de kanosteigers van Staatsbosbeheer. Bijvoorbeeld bij de jachthaven van Hank is een grote parkeerplaats en een kanohelling te vinden. Toegang hiervan is gratis. Ook aan de Spieringsluis in Werkendam ligt een kanosteiger.

Overtocht verzorgd door Biesboschhoeve

Heeft u geen eigen boot of kano dan kunt u in het weekend gebruik maken van een overtocht verzorgd door de Biesboschhoeve. Wij halen u dan op aan de vaste wal met een van onze boten. En geven u de mogelijkheid om bij ons op het eiland een kano te huren. Het is tijdens uw verblijf niet mogelijk om met de kano terug naar uw auto te varen.

De overtocht dient altijd uiterlijk 2 dagen van tevoren gereserveerd te worden.

  • De kosten voor een retour overtocht zijn €20 per persoon, voor kinderen t/m 12 jaar €10 per persoon.
  • De boot vaart enkel op vrijdag en zaterdag om 11.00 uur vanaf de vaste wal en vertrekt enkel op zaterdag en zondag om 10.30 uur vanaf het eiland terug naar de vaste wal.

Kano huren

U wilt graag met een kano de Biesbosch verkennen en bij ons op de Biesboschhoeve overnachten. Wij adviseren u om uw kano bij Jachthaven van Oversteeg te huren aan de Spieringsluis te Werkendam. Vanuit hier zit u direct in de Biesbosch en begeeft u zich gelijk op de kleinere wateren. De kanotocht naar het eiland bedraagt circa 2 uur.

Voor meer informatie; www.jachthavenoversteeg.nl

Motorboot huren

Met een huurboot kunt u op een ontspannen manier de Biesbosch verkennen. Tevens heeft de huurboot als voordeel dat u minder beperkt bent in het meenemen van bagage voor uw verblijf bij de Biesboschhoeve. Voor een huurboot adviseren wij u Diepstraten Botenverhuur te Drimmelen. De vaartocht naar het eiland bedraagt circa 1 uur.

Voor meer informatie; www.diepstraten-botenverhuur.nl

 

Caravans / campers e.d. plaatsen wij niet op onze camping.