Bent u met een groepje en wilt u op een unieke plek overnachten. Dan bied de Biesboschhoeve een mooi groepsterrein aan.  De terreinen liggen verspreid over het eiland en zijn enkel bereikbaar via het water. Elke groep krijgt zijn eigen kampeerveld, hier is plaats genoeg voor alle tenten. In de nabijheid van het kampeerveld is een grasveld beschikbaar voor spelletjes. Er staat een vuurbak waar u een kampvuurtje kunt maken. Hout is verkrijgbaar bij de boerderij of kunt u sprokkelen langs de dijk. De vuurbak is tevens te gebruiken als barbecue.Op de kampeerterreinen is het ook mogelijk om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen die vlakbij het terrein gelegen zijn.

Vanaf 7 overnachtingen gelden speciale groepstarieven. Ook is het mogelijk de kampeermaterialen over te laten varen. Informeer voor deze prijzen en voorwaarden via het contactformulier.

Radio’s en megafoons zijn niet toegestaan op het terrein.

(Water)scoutinggroepen

Voor scoutinggroepen is het eiland uitermate geschikt. De scoutingterreinen liggen aan het ‘Zuidergat van de Vissen’, wat prima zeilwater is. De waterkant is -op de meeste plaatsen- steil diep, zodat de sleper of het wachtschip vlak bij de kant afgemeerd kan worden. Desnoods kun je een klein steigertje pionieren. In de nabijheid van het kampeerterrein is een ruim speelveld aanwezig. Radio’s en megafoons zijn niet toegestaan.

Schoolkamp

Scholen kunnen bij de Biesboschhoeve back to basic. Leerlingen ontdekken tijdens hun verblijf de natuur in Nationaal Park de Biesbosch, koken op een kampvuurtje en slapen als het echt donker en stil is.

Overige groepen

Maar ook voor een familieweekend, bedrijfsuitje of voor een grotere groep personen is het groepskampeerterrein goed geschikt.

Er zijn ook mogelijkheden om een ontbijt en/of barbecue te bestellen bij ons. Dit kan tot uiterlijk 1 week voor aankomst en tot een maximaal aantal personen van 30.