hoi

Bent u met een groepje en wilt u op een unieke plek overnachten. Dan bied de Biesboschhoeve een mooi groepsterrein aan.  De terreinen liggen verspreid over het eiland en zijn enkel bereikbaar via het water. De terreinen liggen aan de noordkant van het eiland en zijn niet voorzien van een aanlegsteiger. De omringende jachthavens zijn op ongeveer 1 uur varen van ons eiland met een motorbootje.

Elke groep krijgt zijn eigen kampeerveld, hier is plaats genoeg voor alle tenten. Er is een vuurbak op het terrein waar u een kampvuurtje kunt maken of op kunt barbecueën. Hout voor het kampvuur is eventueel bij ons te koop.
Op de kampeerterreinen is het ook mogelijk om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen die vlakbij het terrein gelegen zijn. Douches zijn enkel nabij de boerderij en op enige afstand van de terreinen.

Radio’s en megafoons zijn niet toegestaan op het terrein. U verblijft in een Nationaal Park…

Ook ontvangen wij geen vrijgezellenfeesten.

(Water)scoutinggroepen

Voor scoutinggroepen is het eiland uitermate geschikt. De scoutingterreinen liggen aan het ‘Zuidergat van de Vissen’, wat prima zeilwater is. De waterkant is -op de meeste plaatsen- steil diep, zodat de sleper of het wachtschip vlak bij de kant afgemeerd kan worden. Desnoods kun je een klein steigertje pionieren. In de nabijheid van het kampeerterrein is een ruim speelveld aanwezig. Informeer voor de tarieven per mail. 

Schoolkamp

Scholen kunnen bij de Biesboschhoeve back to basic. Leerlingen ontdekken tijdens hun verblijf de natuur in Nationaal Park de Biesbosch, koken op een kampvuurtje en slapen als het echt donker en stil is.

Overige groepen

Maar ook voor een familieweekend, bedrijfsuitje of voor een grotere groep personen is het groepskampeerterrein goed geschikt. Een groepsterrein is mogelijk vanaf 10 personen en alleen te boeken per mail. De boekingsmodule op onze website is hier niet voor geschikt.

Er zijn ook mogelijkheden om een ontbijt en/of barbecue te bestellen bij ons. Dit kan tot uiterlijk 1 week voor aankomst en tot een maximaal aantal personen van 30.