hoi

Wij vinden het belangrijk om een duurzaam boerenbedrijf te zijn. Dat wil zeggen dat we het belangrijk vinden dat de dieren het goed hebben, dat we gezonde producten maken, milieuvriendelijk produceren en er aandacht is voor natuur en landschap. Dit kunnen we natuurlijk alleen doen als we ook een inkomen hebben, zodat ons bedrijf in de toekomst blijft bestaan.

Je kunt ons daarbij helpen. En wel op een manier die voor jou of jullie familiegroep of klas heel erg leuk is. Je kunt namelijk een koe adopteren! Om met je koe kennis te maken organiseren wij boerderijdagen. Twee keer per jaar nodigen wij je uit om je koe een bezoekje te brengen, vragen te stellen, foto’s te maken en producten te kopen. je maakt niet alleen kennis met het leven van de koe, maar ook met allerlei kanten van het reilen en zeilen op de boerderij. Op deze dag maken we een rondvaart door Nationaal Park de Biesbosch. (wil je met meer dan één persoon deelnemen, dan vragen we aan de overige personen een kleine bijdrage in de vaarkosten)

We organiseren ook klusdagen. Tijdens deze dagen gaan we samen met de adoptievrienden bijvoorbeeld wilgen knotten, heg snoeien bij het kampeerterrein, schuren en verven van de boten etc.

Verder ontvang je elk seizoen een nieuwsbrief waarmee we je op de hoogte houden van ontwikkelingen op ons bedrijf. Als je wilt kun je zelf ook een bericht insturen.

Voor € 50,– per jaar adopteer je al een koe. Als schoolklas, bedrijf, vriendenclub of alleen met je gezin begin je met het invullen van de adoptieovereenkomst. Mocht je een adoptiekoe cadeau willen geven, dan kun je dat op de adoptieovereenkomst aangeven.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Of download hier direct een adoptieovereenkomst.
Je kunt deze mailen naar info@biesboschhoeve.nl of per post versturen naar:
Biesboschhoeve
Biesbosch 24
4924 AA Drimmelen