hoi

Onze camping is weer geopend vanaf 19 april 2024.


Onze camping is gelegen op eiland ‘de Vischplaat’ midden in Nationaal Park de Biesbosch. Het eiland is enkel te bereiken over het water en er vaart geen veerboot naar toe. Heeft u geen eigen boot of kano dan is het mogelijk om u door ons te laten ophalen. Of u kunt zelf een boot of kano huren bij één van de bootverhuurbedrijven in de omgeving. Kijk voor meer informatie onder het kopje bereikbaarheid.

Onze camping is goed geschikt om samen met uw partner of gezin heerlijk van de rust en de natuur te genieten. Op de camping plaatsen we groepjes tot maximaal 8 personen. Wilt u met een grotere groep komen kamperen kijk dan op de volgende pagina over de mogelijkheden van het groepskamperen. 

Het is bij ons niet mogelijk een camper of caravan te plaatsen.

Huisdieren zijn toegestaan op het kampeerterrein, mits deze zijn aangelijnd. U mag uw huisdier alleen niet meenemen naar het erf van de boerderij.

Faciliteiten

Naast de boerderij is een sanitaire ruimte gelegen met 2 douches, 6 toiletten, 2 dubbele wastafels en aan de buitenzijde een dubbele afwasgelegenheid. De douches zijn voorzien van een muntautomaat, bij inworp van één 1 euro muntstuk kunt u 5 minuten warm douchen.

Op het kampeerterrein zelf is geen stroom. Wel is er een stroompunt bij de aanlegsteiger. U heeft hiervoor een jachthaven betaalkaart nodig, welke bij ons verkrijgbaar is voor €5. Op dit pasje kunt u geld op laten waarderen bij ons, zodat u stroom kunt gebruiken.

Het is mogelijk om tafels en stoelen te huren, zolang de voorraad strekt. Deze kunt u zelf bij de boerderij afhalen en terugbrengen voor €2,- per persoon.

Op de camping zijn diverse vuurbakken aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Hierop kunt u barbecueën of een kampvuur in maken. Hout is eventueel te koop. Het is niet toegestaan om hout te sprokkelen in het Nationaal Park.

Boerderij- en streekproducten

Het is mogelijk om verse boerderijproducten bij ons te kopen. Denk aan verse boerderijmelk, eieren en barbecuevlees van onze eigen kudde Schotse Hooglanders (het vlees is diepgevroren en wordt enkel ontdooid na bestelling). Ook bieden we verschillende streekproducten aan. Informeer vooraf naar welke boodschappen u bij ons kunt doen.

Het is ook mogelijk een compleet Ontbijtpakket, Barbequepakket of Pannenkoekenpakket te bestellen. (zie foto’s onderaan deze pagina).
Deze pakketjes zijn standaard samengesteld voor 2 personen. Het is mogelijk om hier extra personen aan toe te voegen. De pakketjes moeten uiterlijk 1 week voor aankomst besteld zijn.

Tarieven 2024

Overnachtingskosten €10,50 per persoon per nacht (incl. €1,75- toeristenbelasting). Ook wanneer u op uw eigen boot aan onze steiger overnacht.
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

Aankomst op de camping dagelijks vanaf 10.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur.
Vertrektijd op zondag voor 12.00 uur.

Beverkeet en Zeearendkeet
De huur van de Bever- of Zeearendkeet bedraagt €50 per verblijf. Hiernaast betaald u bovenstaande overnachtingskosten per persoon per nacht.
Aankomsttijd vanaf 14.30 uur. Vertrek voor 11.00 uur. (Zondag is geen aankomstdag in een keet.)
Borg per keet €50,-, deze ontvangt u terug bij vertrek.

De keet is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan in de keet.

Huur Canadese kano of kajak
U kunt kiezen uit een 3-persoons kano, 2-persoons kajak of een 1-persoons kajak.
Per dag (9.00-18.00 uur) €15,- per persoon
Per avond (18.00-22.00 uur) €7,50,- per persoon
Per weekend of midweek €25,- per persoon

Voorwaarden
Kijk voor meer informatie over de voorwaarden van onze camping onder het kopje voorwaarden camping.

 

Ontbijtpakket
Barbequepakket
Pannenkoekenpakket