Faciliteiten Camping

De camping is weer geopend vanaf 14 april 2017

De  camping is gelegen op eiland ‘de Vischplaat’ en is dus enkel te bereiken over het water. Direct aan de camping ligt een aanlegsteiger waar u uw boot kunt afmeren. Heb u geen eigen boot of kano is het ook mogelijk om u door ons te laten ophalen per boot. Of door zelf een boot of kano te huren bij één van de verschillende bootverhuurbedrijven.

Het is bij ons niet mogelijk een camper of caravan te plaatsen.

Huisdieren zijn toegestaan op het kampeerterrein, mits deze zijn aangelijnd. U mag uw huisdier alleen niet meenemen naar het erf van de boerderij.

Faciliteiten

Naast de boerderij is een sanitaire ruimte gelegen met 2 douches, 6 toiletten, 2 dubbele wastafels en aan de buitenzijde een dubbele afwasgelegenheid. De douches zijn voorzien van een muntautomaat, bij inworp van één 1 euro muntstuk kunt u 5 minuten warm douchen.

Op het kampeerterrein zelf is beperkt elektriciteit aanwezig. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij boeking.

Het is mogelijk om tafels en stoelen te huren. Deze kunt u zelf bij de boerderij afhalen en terugbrengen voor €2,- per persoon.

Boerderijwinkel

Verder is het mogelijk om verse boerderijproducten bij ons te kopen. Denk aan verse boerderijmelk, eieren en barbequevlees van onze eigen kudde Schotse Hooglanders. Ook is het mogelijk een compleet ontbijt/lunchpakket of barbequepakket te bestellen.

Camping