Het overnachten in een tent is niet voor iedereen weggelegd. Daarom biedt de Biesboschhoeve ook de mogelijkheid om te overnachten in een van onze keten. Momenteel hebben we 2 keten in de verhuur, de Beverkeet en de Zeearendkeet. Beide keten zorgen voor een comfortabeler verblijf op onze camping. U dient echter wel zelf uw kampeerbenodigdheden mee te nemen, zoals kookgerei, servies, slaapzak en luchtbed.

Bever/Zeearendkeet

De veranda biedt u de mogelijkheid om heerlijk van het avond zonnetje te genieten en hier kunt u ook uw maaltijd bereiden. Vanuit de keet heeft u een mooi uitzicht over de weilanden. Het slaapgedeelte is een houten verhoging waarop u enkele luchtbedden naast elkaar kan plaatsen. Bij de keet is één tafel met 4 stoelen en een vuurbak aanwezig. De vuurbak kunt u gebruiken als barbecue of om een kampvuur in te maken.

De Beverkeet en de Zeearendkeet zijn in principe geschikt voor max. 4 personen. Wel heeft u de mogelijkheid om een tentje op te zetten naast de keet, zodat u toch met meerdere personen hier kan verblijven. De keten zijn niet bedoeld voor grote groepen. De keet is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Zondag is geen aankomstdag.