hoi

Het overnachten in een tent is niet voor iedereen weggelegd. Daarom biedt de Biesboschhoeve ook de mogelijkheid om te overnachten in een van onze keten. Momenteel hebben we 2 keten in de verhuur, de Beverkeet en de Zeearendkeet. Beide keten zorgen voor een comfortabeler verblijf op onze camping. U dient echter wel zelf uw kampeerbenodigdheden mee te nemen, zoals kookgerei, servies, slaapzak en luchtbed.

De veranda biedt u de mogelijkheid om heerlijk van het avond zonnetje te genieten en hier kunt u ook uw maaltijd bereiden. Vanuit de keet heeft u een mooi uitzicht over de weilanden. Het slaapgedeelte is een houten verhoging waarop u enkele luchtbedden naast elkaar kan plaatsen. In de keet zijn één tafel met 4 stoelen aanwezig. Op het kampeerterrein zijn diverse vuurbakken aanwezig. Deze vuurbak kunt u gebruiken als barbecue of om een kampvuur in te maken.

De Beverkeet en de Zeearendkeet zijn in principe geschikt voor max. 4 personen. Wel heeft u de mogelijkheid om een tentje op te zetten naast de keet, zodat u toch met meerdere personen hier kan verblijven. Wel plaatsen we maar groepen van maximaal 10 personen op de camping en dus ook rondom de keetjes.

De keet is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan in de keet.

Zon- en feestdagen zijn geen wisseldagen.

Bever/Zeearendkeet