Het is dit jaar niet mogelijk om in augustus of september voor dagrecreatie te reserveren.

Op zoek naar een unieke locatie voor het vieren van uw verjaardag, het organiseren van een familiereünie, schoolreisje of bedrijfsuitje. Dan bent u bij ons van harte welkom.

Op het eiland is van alles te doen en te beleven. Zo kunnen we u bijvoorbeeld een rondleiding geven over het melkveebedrijf. Maar kan ook het spel Biesboschgolf gespeeld worden. Ook de overtocht naar het eiland kunnen we voor u verzorgen, informeer hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen via het contactformulier.

Wij kunnen voor u verzorgen:

* Koffie/thee met cake (vanaf 10 personen) voor €2,50 per persoon.

* Koffie/thee met Biesboschflap (vanaf 15 personen) voor €4,50 per persoon.

* Biesboschlunch vanaf 15 personen voor €15,- per persoon. De lunch bestaat uit; broodje met Biesboschburger door u zelf gebakken, wit en bruin brood, krentenbrood, kaas/ham/jam, verse melk en sinaasappelsap.
Er wordt gebruik gemaakt van plastic borden en bestek.

* Biesboschbarbeque vanaf 15 personen voor €17,50 per persoon.
Barbecue bestaat uit 4 stuks vlees per persoon, Biesboschburger, Biesboschworst, speklap en een sparerib. Daarnaast ook inbegrepen sauzen, huzarensalade op schaal, stokbrood en kruidenboter. Kosten voor de huur van een gasbarbeque zijn €30,-. Er word gebruikt gemaakt van plastic borden en bestek. De Biesboschburgers en Biesboschworsten zijn gemaakt van 100% Schotse Hooglander rundvlees van onze eigen kudde. De overige producten komen vanuit de slagerij.

* Rondleiding over het melkveebedrijf €65,- incl. koffie/thee met cake (tot max. 10 personen). Bij meer dan 10 personen €5 per persoon extra.

* Biesboschgolf, klompengolf met als extra uitdaging een hole op het water. Er spelen meerdere teams tegen elkaar, elk team bestaat uit minimaal 3 personen. Het parcours is uitgezet dwars voor de weilanden met als obstakels sloten, koeienvlaaien en draden. Kosten €7,50- per persoon (minimaal 10 personen of vanaf €75)

* Huur 3-persoons Canadese kano, 2- of 1-persoons kano €15 per persoon.

* Huur grote tent (25 m²) met tafels en stoelen voor €3,- per persoon.

Radio’s zijn niet toegestaan, zingen met bijvoorbeeld een gitaar is wel toegestaan.

Alle combinaties van bovenstaande zijn mogelijk. U dient deze wel minimaal 1 week van tevoren te reserveren en er word vooraf een aanbetaling gevraagd. Indien u ervoor kiest om zelf alles te verzorgen brengen wij €3,- per persoon in rekening.

De locatie is uiterlijk te gebruiken tot 20.00 uur.

Het spel Biesboschgolf is ook te boeken via een arrangement bij verschillende rondvaartbedrijven.

– Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw in Drimmelen
http://www.zilvermeeuw.nl/arrangement/varen-en- biesbosch-golf.html

– Biesbosch MuseumEiland in Werkendam
http://www.biesboschmuseumeiland.nl/arrangementen/Arrangement%20Biesbosch%20Hoeve.pdf

Dagrecreatie is niet mogelijk op zon- en feestdagen.

De locatie met tent en tafels/stoelen is enkel bedoeld voor dagrecreatie en is niet te reserveren voor tijdens uw verblijf op onze camping.


Onze ontvangstlocatie uw koffie, lunch of barbecue. We hebben een mogelijkheid om bij koudere dagen de tent te verwarmen met een houtkachel.