Op zoek naar een unieke locatie voor het vieren van uw verjaardag, het organiseren van een familiereünie, schoolreisje of bedrijfsuitje. Dan bent u bij ons van harte welkom.

Op het eiland is van alles te doen en te beleven. Zo kunnen we u bijvoorbeeld een rondleiding geven over het melkveebedrijf. Maar kan ook het spel Biesboschgolf gespeeld worden. Ook de overtocht naar het eiland kunnen we voor u verzorgen, informeer hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen via het contactformulier.

Wij kunnen voor u verzorgen:

* Koffie/thee met cake (vanaf 10 personen) voor €2,50 per persoon.

* Koffie/thee met Biesboschflap (vanaf 15 personen) voor €4,50 per persoon.

* Biesboschlunch vanaf 15 personen voor €15,- per persoon. De lunch bestaat uit; broodje met Biesboschburger door u zelf gebakken, wit en bruin brood, krentenbrood, kaas/ham/jam, verse melk en sinaasappelsap.
Er wordt gebruik gemaakt van plastic borden en bestek.

* Biesboschbarbeque vanaf 15 personen voor €17,50 per persoon.
Barbecue bestaat uit 4 stuks vlees per persoon, Biesboschburger, Biesboschworst, speklap en een sparerib. Daarnaast ook inbegrepen sauzen, huzarensalade op schaal, stokbrood en kruidenboter. Kosten voor de huur van een gasbarbeque zijn €30,-. Er word gebruikt gemaakt van plastic borden en bestek. De Biesboschburgers en Biesboschworsten zijn gemaakt van 100% Schotse Hooglander rundvlees van onze eigen kudde. De overige producten komen vanuit de slagerij.

* Rondleiding over het melkveebedrijf €65,- incl. koffie/thee met cake (tot max. 10 personen). Bij meer dan 10 personen €5 per persoon extra.

* Biesboschgolf, klompengolf met als extra uitdaging een hole op het water. Er spelen meerdere teams tegen elkaar, elk team bestaat uit minimaal 3 personen. Het parcours is uitgezet dwars voor de weilanden met als obstakels sloten, koeienvlaaien en draden. Kosten €7,- per persoon (minimaal 8 personen of vanaf €56)

* Huur 3 persoons Canadese kano €30 per stuk.

* Huur grote tent (25 m²) met tafels en stoelen voor €3,- per persoon.

Radio’s zijn niet toegestaan, zingen met bijvoorbeeld een gitaar is wel toegestaan.

Alle combinaties van bovenstaande zijn mogelijk. U dient deze wel minimaal 1 week van tevoren te reserveren en er word vooraf een aanbetaling gevraagd. Indien u ervoor kiest om zelf alles te verzorgen brengen wij €3,- per persoon in rekening.

De locatie is uiterlijk te gebruiken tot 20.00 uur.

Het spel Biesboschgolf is ook te boeken via een arrangement bij verschillende rondvaartbedrijven.

– Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw in Drimmelen
http://www.zilvermeeuw.nl/arrangement/varen-en- biesbosch-golf.html

– Biesbosch MuseumEiland in Werkendam
http://www.biesboschmuseumeiland.nl/arrangementen/Arrangement%20Biesbosch%20Hoeve.pdf

Dagrecreatie is niet mogelijk op zon- en feestdagen.


Onze ontvangstlocatie uw koffie, lunch of barbecue. We hebben een mogelijkheid om bij koudere dagen de tent te verwarmen met een houtkachel.